Sisältöön
Synergia Foxy
 

Synergia Foxy -julkaisujärjestelmään kuuluu kaikki verkkosivun päivittämiseen tarvittavat toiminnot helppokäyttöisenä kokonaisuutena.

 
Synergia Foxy - julkaisujärjestelmä
 

Julkaisujärjestelmän ominaisuudet

Julkaisu-, ja sisällönhallintajärjestelmän idea on se, että kuka tahansa pystyy ylläpitämään verkkosivustoa ilman ohjelmointitaitoja. Synergia Foxyn ominaisuudet takaavat tähän markkinoiden helppokäyttöisimmän ratkaisun.

Määrittelemme aina sivupohjan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Ennalta määritellyt tyylit ja palstat tarkoittavat, että inline-editoria hyödyntämällä sivuston päivitys on helppoa ja sivusto säilyy yhtenäisenä riippumatta päivittäjästä.

Foxyyn kuuluu oletuksena seuraavat ominaisuudet:

  • Inline-editori vaivattomaan sisällönmuokkaukseen.
  • Rajattomasti sivuja ja sisältöä.
  • 1Gb sivutilaa.
  • Aina uusimmat Foxy -päivitykset maksutta.
  • Päivittäiset varmuuskopiot tietokannasta 5 päivää taaksepäin.

Käyttäjäystävällisyyttä ja kansainvälisyyttä vaihtoehtoisten kielien avulla

Synergia Foxy -julkaisujärjestelmä kieliversioiden taustalla on sivukarttalogiikka: mikäli sivu on olemassa oletuskielellä, on se olemassa myös vaihtoehtoisella kielellä. Tällöin kieliversion vaihto on selkeää.

Kieliversioita voi olla rajaton määrä. Kieliversioiden lisäys on Foxyssa tehty helpoksi: valitaan kopioitava kieliversio, sekä kieli joka halutaan lisätä. Kieliversiota lisättäessä sisältö kopioituu, jolloin päivittäjän työksi jää ainoastaan käännösten teko (kuvia ja moduuleja ei tarvitse hakea uudestaan). 

Sivun logiikkaa selkeämmäksi moduulien/lisäosien avulla

Moduuleja hyödynnetään silloin, kun tarvitaan automatisoitua toiminnallisuutta perussisällön sijaan. 

Foxyssa on mukana yleisimmin käytetyt moduulit, joiden lisäksi tarjoamme useita lisätoiminnallisuuksia asiakkaan toiveiden mukaisesti. Foxyyn kuuluu seuraavat moduulit oletuksena:

Haitari

Haitarimoduulilla saa osan sivusta piilotettua klikkauksen taakse. Haitari on hyvä ratkaisu pitkille sivuille, jotta sivu säilyy luettavuudeltaan ja rakenteeltaan selkeänä.

Kierrätettävä teksti

Moduulin avulla saadaan luotua sisältö, jota ei tarvitse päivittää kuin yhteen paikkaan. Hyvä esimerkki tästä on puhelinnumero kaikilla sivuilla. Mikäli puhelinnumero vaihtuu, on sen päivittäminen helppoa.

Kuvaesitys

Tätä moduulia käytetään yleensä sivun yläbannerissa, jossa kuvien täytyy olla saman mallisia. Moduulin avulla kuvat saadaan rajattua oikein, riippumatta alkuperäisen kuvan koosta. Kuvaesitys voi sisältää yhden tai useamman kuvan.

Listaus

Listausmoduuli on tarkoitettu toistuvien elementtien ylläpitoon. Muotoilultaan vastaavat elementit, kuten yhteyshenkilöt otsikon, kuvan ja tekstin kanssa saadaan rakennettua helposti listausmoduulilla. Moduulissa on käytössä kuvanrajaustoiminto.

Upotuskoodi

Upotuskoodin avulla sivuille voidaan tuoda sisältöä muualta, esimerkiksi toiselta verkkosivustolta tai ulkoisesta järjestelmästä. Moduulia voi käyttää esimerkiksi videon, chatbotin tai pörssitiedotteiden tuontiin osaksi sivustoa.

Lisähintaiset moduulit

 
 

Haluatko lisätietoa Foxysta?

Kiinnostuitko Foxysta? Tuliko sinulle kysyttävää järjestelmän toiminnasta? Haluatko pyytää tarjouksen vai kenties tunnukset demosivustollemme? Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!

Web Designer
Matti Hautaniemi

matti.hautaniemi @ mainossynergia.com
puh. 040 724 0806