Sisältöön
Synergia Foxy
 

Sivujen hallinta

Synergia Foxyssa voit helposti hallita sivukarttaa. Voit muokata sivuja mustan yläpalkin Avaa sivuston rakenne -painikkeesta.

Avaa sivuston rakenne -painike

Kun painat painiketta, aukeaa sivukartta sivun päälle. Mikäli sivulla on alasivuja, voit avata ja sulkea tason pienillä plus- ja miinus -painikkeilla sivun vasemmalla puolella.


Sivun lisäys

Ensin kannattaa päättää haluatko sivun olevan piilotettu vai julkinen. Mikäli sivusto on jo julkaistu, kannattaa sivut laittaa oletuksena piiloon. Saat määriteltyä tämän Sivun näkyvyys -painikkeesta (silmä tai harmaa silmä).

Lisättävän sivun näkyvyys -painikkeet

Mikäli silmä on oranssina, uudet sivut lisätään julkisena. Mikäli silmä on harmaana, uudet sivut lisätään piilotettuna. Kunkin tason alla on tekstikenttä, jonka oikealla puolella on seuraava painike:

Tallenna uusi sivu -painike

Kun kirjoitat tekstikenttään sivun nimen ja klikkaat joko tätä painiketta tai -näppäintä, uusi sivu lisätään. Mikäli sivulla ei ole vielä alatasoja, saat lisättyä uuden alasivun painamalla Lisää sivu -painiketta.

Lisää sivu -painike

Lisää sivu -painike avaa tekstikentän antaen mahdollisuuden lisätä uuden sivun tälle tasolle.


Sivun poisto

Voit poistaa sivun seuraavasta Poista sivu -painikkeesta.

Poista sivu -painike

Mikäli painike on harmaana, et pysty poistamaan sivua koska: 

  • sillä on alasivuja, poista alasivut ensin.
  • sinulla ei ole oikeutta poistaa sivua.
  • sivu on asetettu joko sivuston aloitussivuksi tai 404/401 -sivuksi.

Kun poistat sivun, kaikki sillä oleva sisältö poistuu (lukuunottamatta moduuleja ja tiedostoja). Myös kaikki sivun mahdolliset kieliversiot poistetaan.


Sivun sijainnin vaihto

Voit vapaasti muuttaa sivun sijaintia sivukartassa. Saman tason sisällä tämä käy raahaamalla sivu hiirellä haluttuun paikkaan. Mikäli haluat siirtää sivun kokonaan toiselle tasolle, voit tehdä sen nuolipainikkeilla. Oikealle päin osoittava nuoli siirtää sivun sen yläpuolella olevan sivun alasivuksi. Vasemmalle päin osoittava nuoli siirtää sivun yhden tason ylöspäin, jolloin se tippuu tason viimeiseksi. Synergia Foxy huolehtii automaattisesti 301-ohjauksista.


Sivun asetukset

Sivun asetukset -painike

Kunkin sivun vasemmalla puolella on Sivun asetukset -painike. Painikkeella saat muokattua mm. sivun otsikkoa, näkyvyyttä ja metatietoja. Mikäli sivu on piilotettu, painike näyttää seuraavalta:

Piilotetun sivun asetukset

Lue lisää kohdasta sivun asetukset »


Usein kysytyt kysymykset

 
En näe kaikkia painikkeita sivun kohdalla, miksi?Poistin sivun vahingossa, saanko sen palautettua?Siirsin sivun ylemmälle tasolle ja se hävisi, minne?

Sivu ei hävinnyt, vaan se menee aina viimeiseksi tasolta toiselle siirrettäessä. Löydät sivun tason alimmaisena.

Ovatko kieliversiot yhteneväiset sivukartan kohdalta?
 

Haluatko lisätietoa Foxysta?

Kiinnostuitko Foxysta? Tuliko sinulle kysyttävää järjestelmän toiminnasta? Haluatko pyytää tarjouksen vai kenties tunnukset demosivustollemme? Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!

Web Designer
Matti Hautaniemi

matti.hautaniemi @ mainossynergia.com
puh. 040 724 0806