Sisältöön
Synergia Foxy
 

Ajankohtaista

13.09.2023

Kuvien saavutettavuutta ja samalla materiaalipankin käytettävyyttä on paranneltu.

Materiaalipankkiin on ilmaantunut uutuutena kohta ALT?. Tästä näet onko tiedostolle (yleensä kuvalle) annettu Vaihtoehtoinen teksti (oletus). Kun lisäät kuvan ensi kertaa editoriin, muista antaa sille vaihtoehtoinen teksti jotta se voidaan tallentaa oletukseksi. Kun hyödynnät samaa kuvaa jatkossa, sinun ei tarvitse syöttää vaihtoehtoista tekstiä uudelleen. Voit muokata oletustekstiä vapaasti materiaalipankin kautta.

Oletustekstin voi syöttää myös muillekin tiedostoille (esim. pdf). Tällöin arvoa voi käyttää tiedostolistauksen ja tiedostohaun selkeytykseen Foxyn materiaalipankissa. Nyt voit siis antaa pienen, kuvaavan tekstin tiedostonimen lisäksi (esim. tiedostolla menu.pdf  voi olla nyt kuvausteksti viikottain vaihtuva lounaslista, muokkaa tätä tiedostoa!). Tämä helpottaa juuri oikean tiedoston löytymistä reaaliaikaista hakutoimintoa hyödyntäen.

Lue lisää ohjesivuiltamme, tai ota meihin yhteyttä jos toiminnosta on kysyttävää!

 

Ajankohtaista Synergialla

Tiedotamme mm. uusista palveluistamme ja uusista asiakkaistamme Mainostoimisto Synergian omalla sivustolla »


 

Haluatko lisätietoa Foxysta?

Kiinnostuitko Foxysta? Tuliko sinulle kysyttävää järjestelmän toiminnasta? Haluatko pyytää tarjouksen vai kenties tunnukset demosivustollemme? Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!

Web Designer
Matti Hautaniemi

matti.hautaniemi @ mainossynergia.com
puh. 040 724 0806