kaunis nainen
 
 
 

Sisällön hallinta

Synergia Foxyssa sisältö on muokattavissa suoraan paikallaan helppokäyttöisen editorin avulla. Editori sisältää vain tarpeelliset toiminnot, jolloin sinun ei tarvitse etsiä haluamaasi toimintoa kymmenien nappien joukosta.

 
 

Kuvien lisäys

Foxyssa sinun ei tarvitse huolehtia kuvan tiedosto- tai pikselikoosta. Kun lataat editorilla kuvan haluttuun paikkaan, piennetään se automaattisesti sopivaan (maksimi)leveyteen. Näin kuva näyttää hyvältä kaikilla resoluutioilla, ja sen tiedostokoko pienenee huomattavasti.

 
 

Valmiin sisällön hyödyntäminen

Foxyn yksi valttikortti on olemassaolevan tiedon hyödyntäminen. Sivuston sisäisesti voit kopioida ja liittää tekstialueita, luoda kieliversioita ja tehdä toistuvia tekstialueita helposti. Foxy helpottaa myös huomattavasti tekstitiedostojen ja laskentataulukoiden tuontia sivustolle: enää sinun ei tarvitse copy-pastettaa sisältöä esim. Wordista, vaan voit tuoda tiedoston paikoilleen muutamalla napinpainalluksella - säilyttäen tärkeimmät muotoilut ja kuvat.

 
 

Sisällön automaattinen tallennus

Foxyssa tekemäsi muutokset pysyvät välimuistissa kunnes tallennat tai kumoat muutokset. Voit siis tehdä useammalle sivulle muutoksia ja tallentaa ne kaikki kerralla. Uloskirjautuessa Foxy ilmoittaa, mikäli muutoksia on jäänyt tallentamatta.

 
 

Mainostoimisto
Synergia Oy

Käsityöläiskatu 38
30420 Forssa
puh. 050 355 2271
www.mainossynergia.com

 

Kysy Foxysta

matti-hautaniemi.jpg

Web Designer
Matti Hautaniemi
puh. 040 724 0806
Sähköposti

 
 
 

Ota yhteyttä

 

Jätä tämä tyhjäksi