Sivuston muokkausoikeudet

Tästä osiosta voit helposti määritellä mitä sivuja kukin käyttäjäryhmä pääsee päivittämään. Lue lisää käyttäjistä / käyttäjäryhmistä osiosta Foxy -käyttäjät.

Synergia Foxyn oikeudet toimivat käyttäjäryhmä -periaatteella. Kun annat jollekin käyttäjäryhmälle oikeuden päivittää tiettyä sivua, pääsee hän muokkaamaan kaikkea sisältöä tällä sivulla (myös moduleita). Järjestelmänvalvojat pääsevät päivittämään kaikkea sisältöä sivustolla. Valitse ensin Foxy -käyttäjäryhmä, jonka oikeuksia haluat muokata.

Valitse kieli

Oikeudet ovat aina kieliversiokohtaisia. Eli voit halutessasi tehdä esimerkiksi käyttäjäryhmät suomi / englanti, ja antaa ryhmille oikeudet vain omiin kieliversioihinsa.

Sivukartta

Sivukartalla näet kaikki sivut, ja voit avata tasoja + -painikkeella (ja sulkea - -painikkeella). Numero sivun nimen jälkeen kertoo kuinka monta moduulia sivulla on. Viemällä hiiren numeron päälle, näet mitä moduleja sivulla on käytössä.

Klikkaamalla ruksia saat asetettua kirjoitusoikeudet joko päälle tai pois. Mikäli klikkaamallasi sivulla on alasivuja, kysyy järjestelmä Asetetaanko samat oikeudet myös alempien tasojen sivuille? Jos hyväksyt tämän, vaihdetaan kirjoitusoikeudet kaikille alempien tasojen sivuille.

Usein kysytyt kysymykset

En pääse muokkaamaan oikeuksia, miksi?

Et ole Järjestelmävalvoja.

Ryhmällä on kirjoitusoikeus alasivulle jolle en ole antanut sitä erikseen, miksi?

Oikeudet periytyvät. Jos luot alasivun, annetaan sille samat kirjoitusoikeudet kuin ylemmän tason sivulle.

Käyttäjä on saanut muokattua moduulia sivulla, jolle hänellä ei ole oikeutta, miksi?

Foxyssa moduulit ovat vapaasti tuotavissa eri sivuille (Järjestelmänvalvojat -ryhmän toimesta). Moduuli on käytössä jollain toisella sivulla, jolle käyttäjällä on kirjoitusoikeudet.

Mitä ominaisuuksia normaaleilta käyttäjäryhmiltä (ei-Järjestelmänvalvojat) puuttuu?

Ainoastaan Järjestelmänvalvojat pääsevät muokkaamaan koko sivustoon vaikuttavia ominaisuuksia: