Foxy -käyttäjät

Synergia Foxyssa kirjoitusoikeudet toimivat käyttäjäryhmäpohjaisella periaatteella. Eli voit määrittää kullekin käyttäjäryhmälle mitä sivuja se saa päivittää. Käyttäjäryhmiä ja käyttäjiä voi olla rajattomasti. Järjestelmänvalvojat -ryhmä on ainoa ryhmä joka pääsee päivittämään koko sivustoon vaikuttavia ominaisuuksia. Kun painat painiketta, saat alasvetovalikon josta löytyy seuraavat kohdat:

Muokkaa omia tietojasi

Täältä voit muuttaa omia kirjautumistietojasi. Voit täyttää seuraavat kentät:

Käyttäjätunnus

Anna vähintään viisi merkkiä pitkä käyttäjätunnus. Käyttäjätunnus ei saa sisältää ääkkösiä, välilyöntejä tai muita erikoismerkkejä.

Salasana

Anna vähintään viisi merkkiä pitkä salasana. Mikäli jätät kentän tyhjäksi, ei salasanaa vaihdeta. Salasanan tulee olla vahvuudeltaan vähintään hyvä. Kentän tulee sisältää vähintään kirjaimia ja numeroita.

Etunimi, Sukunimi, Sähköposti

Anna omat tietosi. Ainoastaan sähköpostiosoite on pakollinen, koska ilmoitamme Foxy -päivityksistä asiakkaillemme sähköpostitse.

Oletuskieli

Voit valita, millä kielellä haluat Synergia Foxya käyttää. Oletuskieli voi olla suomi tai englanti. Mikäli haluat vaihtaa tätä kesken muokkausta, voit tehdä sen työkalupalkista.

Muokkaa Foxy -käyttäjiä

Foxy käyttäjiä voi olla rajattomasti. Vain Järjestelmänvalvojat -ryhmä saa muokata käyttäjiä. Kun luot uuden käyttäjän (tai muokkaat olemassa olevaa käyttäjää), voit täyttää seuraavat kentät:

Käyttäjätunnus

Anna vähintään viisi merkkiä pitkä käyttäjätunnus. Käyttäjätunnus ei saa sisältää ääkkösiä, välilyöntejä tai muita erikoismerkkejä.

Salasana

Anna vähintään viisi merkkiä pitkä salasana. Mikäli jätät kentän tyhjäksi käyttäjää muokatessa, ei salasanaa vaihdeta. Salasanan tulee olla vahvuudeltaan vähintään hyvä. Kentän tulee sisältää vähintään kirjaimia ja numeroita.

Etunimi, Sukunimi, Sähköposti

Anna käyttäjän tiedot. Ainoastaan sähköpostiosoite on pakollinen, koska ilmoitamme Foxy -päivityksistä asiakkaillemme sähköpostitse.

Oletuskieli

Voit valita, mikä on käyttäjän oletuskieli (päivitystilassa). Oletuskieli voi olla suomi tai englanti.

Käyttäjäryhmät

Voit valita käyttäjäryhmät, joihin ko. käyttäjä kuuluu. Mikäli asetat käyttäjän ryhmään Järjestelmänvalvojat, myös hän pääsee jatkossa lisäämään käyttäjiä.

Muokkaa Foxy -käyttäjäryhmiä

Voit luoda rajattomasti Foxy -käyttäjäryhmiä. Käyttäjäryhmät kannattaa tehdä sen mukaan, kuinka paljon erilaisia oikeuksia haluaa jakaa. Yksi vaihtoehto on luoda ryhmät kullekin päätason sivulle. Järjestelmänvalvojat -ryhmään kuuluvat ns. pääkäyttäjät, eli tätä ryhmää ei voi poistaa. Lue lisää oikeuksien logiikasta osiosta Sivuston muokkausoikeudet

Ryhmän nimi

Tähän voit antaa käyttäjäryhmän nimen. Nimen tulee olla vähintään viisi merkkiä pitkä. Ryhmät kannattaa nimetä järkevästi, jotta oikeuksien asettaminen olisi helppoa.

Kuvaus

Halutessasi voit antaa myös kuvauksen. Kuvaus ei näy muualla kuin täällä.

Foxy -käyttäjät

Tästä voit valita ketkä käyttäjät tähän ryhmään kuuluvat.

Usein kysytyt kysymykset

Miten saan vahvan salasanan?

Käytä isoja ja pieniä kirjaimia ja numeroita.

En pääse muokkaamaan käyttäjiä / käyttäjäryhmiä?

Et ole järjestelmänvalvoja.

Olen luonut ryhmän ja käyttäjän - mitä sitten teen?

Lue lisää oikeuksien logiikasta kohdasta Sivuston muokkausoikeudet.

Miksi en saa poistaa admin -käyttäjää / Järjestelmänvalvojat -ryhmää?

Järjestelmänvalvojat pääsevät muokkaamaan kaikkea sivustolla, joten ko. ryhmä on pakollinen. admin -käyttäjä on Mainostoimisto Synergian tunnus, joten tätä et voi poistaa.