Työkalupalkki

Sivun yläreunasta löytyy työkalupalkki. Mobiililaitteilla työkalupalkki on avattavissa nuoli -painikkeesta ruudun vasemmalla reunalla. Palkki sisältää seuraavat painikkeet vasemmalta oikealle:

Sivuston asetukset

Sivuston asetukset -kohdasta voit määritellä domainkohtaisesti koko sivustoa koskevat asetukset. Täältä voi määrittää mm. sivuston otsikon, aloitussivun, oletuskielen ja favicon -kuvan. Lue lisää

Sivun asetukset

Painike aukaisee alasvetovalikon, josta pääset muokkaamaan seuraavia sivukohtaisia asetuksia: perusasetukset, näkyvyys, hakukoneoptimointi, sivun muokkausoikeudet ja sivun koodit. Lue lisää osiosta Sivujen hallinta / Sivun asetukset.

Foxy -käyttäjät

Täältä pääset muokkaamaan joko omia kirjautumistietojasi tai Foxy -käyttäjiä ja käyttäjäryhmiä. Lue lisää

Sivuston muokkausoikeudet

Täältä voit asettaa mitkä käyttäjäryhmät pääsevät muokkaamaan mitäkin sivuja. Lue lisää

Kielet

Tästä painikkeesta aukeaa alasvetovalikko, josta voit muokata kieliä tai vaihtaa näkyvän kielen. Lue lisää

Logit

Tästä painikkeesta pääset tutkimaan Foxy -logeja. Täältä näet kaikkien käyttäjien tekemät muutokset. Lue lisää

Käyttötilastot

Tästä painikkeesta pääset tutustumaan sivun käyttötilastoihin, eli paljon sivustolla on ollut kävijöitä ja mitä kävijät ovat sivulla tehneet.  Lue lisää

Moduulien hallinta

Moduulien hallinnassa voit tutkia mitä moduleja sivustolla on asetettuna. Näet suoraan mitkä moduulit ovat käytössä ja millä sivuilla. Lue lisää

Materiaalipankki

Tästä painikkeesta aukeaa materiaalipankki uuteen välilehteen. Lue lisää

Sivukartta

Tästä painikkeesta saat avattua sivukartan. Lue lisää osiosta Sivujen hallinta.

Tallenna kaikki muutokset

Tällä painikkeella voit tallentaa kaikki tekemäsi muutokset yhdellä kertaa. Ennen varsinaista tallennusta saat vielä listan kaikista muutoksia sisältävistä sivuista. Voit vielä peruuttaa tallennuksen tässä vaiheessa (jolloin muutokset säilyvät välimuistissa).

Kumoa kaikki muutokset

Tällä painikkeella voit kumota kaikki tekemäsi (tallentamattomat) muutokset yhdellä kertaa. Ennen varsinaista kumoamista saat vielä listan kaikista muutoksia sisältävistä sivuista. Voit vielä peruuttaa kumoamisen (jolloin muutoksesi säilyvät välimuistissa).

Esikatselu

Tästä painikkeesta saat avattua esikatseluikkunan uuteen välilehteen. Esikatselu-ikkuna on suuntaa antava, eli tästä näet miltä sivusto näyttää suurinpiirtein eri kokoisilla ruuduilla.

Admin -kielen vaihto

Synergia Foxy -järjestelmä on käytettävissä joko suomeksi tai englanniksi. Tästä painikkeesta voit vaihtaa admin -kielen.

Työkalupalkin siirto

Voit halutessasi siirtää työpalkin alareunaan (jos se esimerkiksi on joidenkin valintojen päällä).

Kirjaudu ulos

Tästä painikkeesta voit kirjautua ulos. Mikäli välimuistissa on tallentamattomia muutoksia, saat vielä listan näistä ja voit peruuttaa halutessasi uloskirjautumisen.

Usein kysytyt kysymykset

En löydä kaikkia painikkeita työkalupalkista, miksi?

Sinulla ei ole järjestelmänvalvojan oikeuksia. Vain järjestelmänvalvojat saavat muuttaa mm. koko sivuston laajuisia asetuksia tai hallita käyttäjiä. Pääset muokkaamaan vain niitä sivuja joihin sinulla on oikeus.