Sivujen hallinta

Synergia Foxyssa voit vapaasti laajentaa sivustoasi. Voit muokata sivukarttaa seuraavasta painikkeesta:

Kun painat painiketta, aukeaa sivukartta sivun päälle. Mobiilissa sivukartta aukeaa lightboxiin.

Sivun lisäys

Ensin kannattaa päättää haluatko sivun olevan piilotettu vai  julkinen. Mikäli sivusto on jo julkinen, kannattaa sivut laittaa oletuksena piiloon. Saat määriteltyä tämän seuraavasta painikkeesta:

Oranssi tarkoittaa, että lisättävät sivut ovat oletuksena julkisia. Harmaa tarkoittaa, että sivut ovat oletuksena piilotettuja.

Kunkin tason alla on tekstikenttä, jonka oikealla puolella on seuraava painike:

Kun kirjoitat tekstikenttään sivun nimen ja klikkaat joko tätä painiketta tai <Enter>iä, lisätään uusi sivu. Mikäli haluat lisätä sivun alatasolle, saat avattua tasoja sivun vasemmalla puolella olevasta + -painikkeesta (ja suljettua - -painikkeesta). Mikäli sivulla ei ole alasivuja, saat lisättyä uuden alasivun painamalla painiketta:

Painike avaa tekstikentän uudelle tasolle, eli tämä antaa mahdollisuuden lisätä uuden sivun.

Sivun poisto

Voit poistaa sivun seuraavasta painikkeesta:

Mikäli painike on harmaana, et pysty poistamaan sivua. Tämä voi johtua kolmesta seikasta:

1. Et voi poistaa sivua, mikäli sillä on alasivuja. Poista alasivut ensin.
  2. Sinulla ei ole oikeutta poistaa sivua.
  3. Sivu on asetettu joko sivuston avaussivuksi tai 404/401 -sivuksi.

Kun poistat sivun, kaikki sillä oleva sisältö poistuu (lukuunottamatta moduleita ja tiedostoja). Myös kaikki sivun mahdolliset kieliversiot poistetaan samalla.

Sivun sijainnin vaihto

Voit vapaasti muuttaa sivun sijaintia sivukartassa. Saman tason sisällä tämä käy raahaamalla sivu hiirellä haluttuun paikkaan. Mikäli haluat siirtää sivun kokonaan toiselle tasolle, voit tehdä sen nuoli -painikkeilla. Oikealle päin osoittava nuoli siirtää sivun yläpuolella olevan sivun alasivuksi. Vasemmalle päin osoittava nuoli siirtää sivun yhden tason ylöspäin.

Sivun asetukset

Kunkin sivun vasemmalla puolella on Sivun asetukset -painike. Painikkeella saat muokattua mm. sivun otsikkoa ja metatietoja. Mikäli sivu on piilotettu, ikoni näyttää seuraavalta:

Lue lisää kohdasta Sivun asetukset.

Usein kysytyt kysymykset

En näe kaikkia ikoneita sivun kohdalla, miksi?

Sinulla ei todennäköisesti ole oikeutta sivun muokkaukseen. Ota yhteys järjestelmänvalvojaan.

Poistin sivun vahingossa, saanko sen palautettua?

Et. Mikäli haluat palauttaa koko tietokannan, otamme joka yö klo 00:00 varmuuskopion siitä. Ole siis välittömästi meihin yhteydessä.

Siirsin sivun ylemmälle tasolle ja se hävisi, minne?

Sivu ei hävinnyt, vaan se menee aina tason viimeiseksi tasolta toiselle siirrettäessä. Löydät sivun tason alimmaisena.

Ovatko kieliversiot yhteneväiset sivukartan kohdalta?

Kyllä. Sivukartta on aina sama eri kieliversioilla. Kukin sivu on olemassa kaikilla kieliversioilla. Voit piilottaa sivun eri kieliversioista ottamalla sivun otsikon pois.