Upotuskoodi

(embed)

Moduulia käytetään ulkoisen sisällön upottamiseen sivustolle. Tällä tarkoitetaan esimerkiksi Youtube -videoita ja pörssitiedotteita. Upotuskoodi saattaa toimia eri tavoilla, joten seuraa tarkasti mahdollisia upotusohjeita palvelun tarjoajalta.

Muokkaus

Muokkaustila on jaoteltu kahteen osioon: Sivun upotus ja Upotuskoodi. Voit upottaa sisältöä kummalla tavalla tahansa, mutta pyri käyttämään Upotuskoodia (sivu on tarkoitettu upotettavaksi).

Sivun upotus -osiossa on seuraavat kentät:

URL

Tähän voit syöttää upotettavan sivun URL -osoitteen. Kun syötät tämän, Esikatselu -osio näyttää sivun. Muista laittaa koko URL, eli myös http:// alkuun.

Leveys

Tähän voit laittaa upotettavan sivun leveyden. Tämä kannattaa yleensä olla 100%, jotta upotus näyttäisi hyvältä myös responsiivisena.

Korkeus

Tähän voit laittaa upotettavan sivun korkeuden pikseleinä ilman px -päätettä. Mikäli upotettava sivu ei mahdu, näytetään vierityspalkki.

Upotuskoodi -osiossa on seuraava kenttä:

Vapaamuotoinen koodi

Anna tähän ohjeiden mukainen upotuskoodi. Kun olet syöttänyt koodin, Esikatselu -osio näyttää upotettavan sisällön.

Saat tallennettua tai kumottua muutoksesi painamalla muokkaustilan yläpuolella olevia ikoneita:

Moduulin asetukset

Tässä osiossa voit vaihtaa moduulin otsikkoa.

Usein kysytyt kysymykset

Huomioidaanko vapaamuotoisessa koodissa responsiivisuus?

Riippuu tilanteesta. Yleisesti ottaen valmiit upotuskoodit on suunniteltu responsiiviseksi. Synergia Foxy osaa myös tehdä Youtube -upotuksista automaattisesti responsiivisia.

Saanko muiden videopalveluiden videot responsiivisiksi?

Voit ympäröidä upotuskoodin seuraavilla <div> -elementeillä:

Ennen upotuskoodia:

<div class=""><div class="vcontainer">

Upotuskoodin jälkeen:

</div></div>

Tämä pyrkii tekemään videosta responsiivisen.

Upotuskoodi vaatii koodin lisäämistä head tai body -osioon. Onnistuuko tämä?

Mikäli olet järjestelmänvalvoja, pääset muokkaamaan näitä sivukohtaisesti osiosta Sivun koodit.