Ankkurilinkki

(anchor)

Moduulia käytetään silloin, kun halutaan luoda linkki tiettyyn kohtaan yhden sivun sisällä.

Muokkaus

Voit tuoda rajattomasti ankkurilinkkejä sivulle. Kukin moduuli sisältää ainoastaan yhden muokattavan ankkurin. Voit muokata sitä painamalla kynä -painiketta. Tässä moduulissa ei tarvita mitään muuta kuin tekstimuotoinen ankkuri. Ankkuri voi sisältää ainoastaan merkkejä a-z 0-9. Voit tallentaa tai kumota muutoksesi seuraavilla painikkeilla:

Kun tallennat muutoksesi, näytetään Sisäänkirjautuneille käyttäjille ankkuri, esim. ominaisuudet/#anchor. Mikäli haluat linkin tähän ankkuriin, tulee sinun luoda ulkoinen linkki tälle kohdalle (eli voit kopioida koko ankkurin suoraan linkki -kohtaan).

Asetukset

Täältä voit vaihtaa moduulin otsikkoa.

Usein kysytyt kysymykset

Ankkurini menee etusivulle?

Sinun tarvitsee kopioida koko URL-polku, esim. ominaisuudet/#anchor.