Sisällön hallinta

Synergia Foxyssa sisällönhallinta on reaaliaikaista - tallentamasi muutokset ovat samantien julkisia (mikäli itse sivu on julkinen). Tästä syystä muokkauseditori on upotettuna suoraan sivulle ilman erillistä hallintapaneelia. Näin näet jo muokkaustilassa tarkalleen, miltä lopullinen sisältö tulee näyttämään.

Foxy -sivupohjat ovat jaettuna soluihin. Riippuen solun sisällöstä, sen yläpuolelta löytyy tietty määrä painikkeita. Tyhjän muokattavan alueen yläpuolella on kaksi painiketta:

Painamalla kynä -painiketta saat avattua editorin ja tehtyä uuden sisällön. Mikäli sinulla on muokkaus kesken, on solun yläpuolella kaksi painiketta:

Vihreä painike tallentaa muutokset, sininen painike kumoaa tekemäsi muutokset. Foxy antaa varmistuskysymyksen kummankin napin painamisen jälkeen.

Jos haluat tehdä muutoksia jo olemassa olevaan sisältöön, on sisällön yläpuolella seuraavat painikkeet:

Kynä -painikkeella saat avattua muokkaustilan.

Sisällön poisto

Punaisella Poisto -painikkeella voit poistaa sisällön. Sisältö poistuu lopullisesti. Foxy kysyy varmistuksen ennen poistoa. Foxyn kolmosversio ei enää säilytä kaikkia luotuja tekstisisältöjä erillisessä moduuliarkistossa.

Usein kysytyt kysymykset

Solun yläpuolella on muita ikoneita / En näe kaikki ikoneita solun yläpuolella, miksi?

Mikäli et näe muokkauspainikkeita, sinulla ei todennäköisesti ole oikeutta muokata sivua.

Jos solun yläpuolella on lukko, on jollakin toisella käyttäjällä sisällön muokkaus kesken (saat selville käyttäjän viemällä hiiren lukon yläpuolelle).

Mikäli solun sisällä on moduuli, löytyy sen yläpuolelta Moduulin hallinta -painike. Lue lisää kohdasta Moduulit

Mikäli muokattavalla alueella on useampi sisältö, voit vaihtaa niiden paikkaa nuoli -painikkeilla.

Mobiilinäkymä on erilainen, miksi?

Mobiilissa voit muokata vain yhtä sisältöä kerrallaan. Ruudun pienen koon vuoksi useamman sisällön muokkaus olisi liian hankalaa.

Poistin sisällön vahingossa, saanko sen palautettua?

Mikäli olet varmistuskysymyksestä huolimatta poistanut sisällön, kannattaa ottaa samantien yhteys meihin. Otamme tietokannasta varmuuskopion joka yö klo 00:00, jonka jälkeen sisältö on lopullisesti kadotettu.