fiilis-alasivu.jpg
 
 
 

Kierrätettävä sisältö

(statictext)

Moduulia käytetään silloin, kun halutaan täsmälleen sama sisältö toistumaan useilla sivuilla. Kun teet päivityksen yhdelle sivulle, tehdään muutokset kaikille sivuille joilla moduuli on käytössä.

Muokkaus

Voit muokata moduulia painamalla kynä -painiketta. Tässä moduulissa ei tarvita mitään muuta kuin editoria, joten voit tehdä muutoksesi samaan tyyliin kuin muokatessasi normaalia tekstisisältöä. Voit tallentaa tai kumota muutoksesi seuraavilla painikkeilla:

Kun tallennat muutoksesi, sisältö päivittyy kaikille sivuille joilta moduuli löytyy.

Toiminnot

Työkalun yllä on seuraava painike:

Tee tästä normaali sisältö

Tällä painikkeella saat poistettua linkityksen muille sivuille. Mikäli teet moduulista normaalin sisällön, muutetaan kullekin sivulle moduuli normaaliksi tekstisisällöksi (päivitykset eivät vaikuta enää kuin yhdelle sivulle).

Asetukset

Täältä voit vaihtaa moduulin otsikkoa.


Usein kysytyt kysymykset

Muutin moduulin vahingossa normaaliksi sisällöksi. Saanko kumottua tämän?

Et. Voit toki tehdä tekstisisällöstä uudestaan dynamisen moduulin, mutta sinun tarvitsee tuoda se erikseen kullekin sivulle. Otamme myös tietokannasta varmuuskopion kukin yö klo 00:00, joten ota meihin välittömästi yhteyttä mikäli haluat palauttaa edellisen yön varmuuskopion.

Miten saan tehtyä uuden kierrätettävän sisällön?

Voit luoda moduulista kopion. Lue lisää kohdasta Moduulit. Kun luot kopion, tuodaan alkuperäisen moduulin sisältö oletuksena mukaan. Voit tyhjentää tämän halutessasi.

 

Mainostoimisto
Synergia Oy

Käsityöläiskatu 38
30420 Forssa
puh. 050 355 2271
www.mainossynergia.com

 

Kysy Foxysta

matti-hautaniemi.jpg

Web Designer
Matti Hautaniemi
puh. 040 724 0806
Sähköposti

 
 
 

Ota yhteyttä

 

Jätä tämä tyhjäksi